De Sponsors:

- Café de Karre Tuk
- Drankengroothandel de Boer BV Steenwijk
- Friesland Foods Kievit Meppel
- Inbev Nederland BV
- R66 Solexclub 'De Tjop Tjoppers' Tuk

- Attent Supermarkt Hof Tuk
- Autobedrijf Kiekebelt Steenwijk
- Autocross Basse
- BM Trading & Support Willemsoord
- Beutech Steenwijk
- Café de Doppe Vollenhove
- Café Jopie Sluis
- Dirk Dienstverlening en Handel Tuk
- ELEQ BV Steenwijk
- G. Hellinga B.V. Steenwijk
- Garage Post Steenwijk
- Gemeente Steenwijkerland
- Gorter Trading Steenwijk
- Grondbalans Heerhugowaard
- Grootverlaat Auto's Steenwijk
- Hof Transporten VOF Steenwijkerwold
- Netgigant internetdiensten
- Nico Brillen & Lenzen Steenwijk
- Pure Air Solutions BV Steenwijk
- Scheepswerf Wout Liezen BV Meppel
- Scheltinga verpakkingen b.v. Steenwijk
- Sjon Bedden Rijssen
- Slagerij ter Schure Tuk
- Solexservice Harm Huisman Steenwijkerwold
- Supermarkt Gerard Hof Steenwijkerwold
- TeDe Automatisering BV Staphorst
- Totaal-installateur Brouwer Tuk
- Lareco Nederland bv
- Velosolex America
- Hutchinson Tires
- BPS Valves
- OSECO Rupture disks

- Karwei Steenwijk
- Kouwe Makkers
- Jolies Dortland

30 oktober 2008

(Door Anke)

Hallo allemaal,

Pas een week weer thuis en ontzettend veel meegemaakt.

Zaterdag bij thuiskomst na een middagdutje weer aan de slag. Van 22.00 uur tot zondagmorgen 06.00 uur weer aan het werk geweest. En dat terwijl ik alleen maar Veronique (onze medewerkster) hoi wilde zeggen. Wat is het toch altijd moeilijk om weg te komen uit het café.

Zondag rustdag. Zoals we gewend zijn de laatste 4 weken is een rustdag tegenwoordig ook een werkdag. De stamgasten waren zo benieuwd naar de verhalen en de wasmachine draait al op volle toeren.

Maandag om 06.00 uur gaat dan toch echt de wekker. Wat is het plan vandaag; gaan we rijden en hoeveel mijl. O nee, wakker worden; vandaag moet er weer gewerkt worden bij de KPN. Op het werk voor de zoveelste keer SNS gebeld en zo waar weer geen contact. Een déja 'vu. 's Avonds de foto's van Henk naar Freddy brengen. Na enig rondrijden in Tuk toch maar even bij de Karre binnengelopen. Carina stuurt ons door naar Makkie want daar zit de sponsorcommissie. Niet dat ik daar wat mee te maken heb maar wel weer gezellig. Ernst zorgt ervoor dat de foto's bij Freddy komen. Makkie moet nog werken zodat het gezelschap verhuist naar De Karre. Vooruit nog een biertje dan.

Dinsdag is eindelijk een rustige dag. Overdag werken.
Om 10.00 uur eindelijk iemand van de SNS bank aan de telefoon gehad. De laatste sponsorstortingen worden doorgegeven. Nog net voordat René in de uitzending van Radio Oost komt geef ik de laatste stand door.
En 's avonds gauw de kwartaalboekhouding verwerkt.

Woensdag valt het vroege opstaan toch tegen. De morgen kom ik met behulp van veel koffie nog wel door maar de middag duurt toch wel lang.
Om half 5 snel naar huis wat eten en onder de stort.
Vanavond met Henk en Henk naar Jetthro Tull. Lekker dichtbij in de IJsselhal. Ik heb er zin in. 't Is zo'n 26 jaar geleden dat ik een concert van hem heb gezien. Toen sprong hij nog van box naar box. In de begeleidingsband een man met een elektrische viool. Ik ben benieuwd wat hij vanavond voor band mee heeft. Vroeger gingen we altijd met 'de vrolijke spaarders' uit Genemuiden naar concerten en ik ben benieuwd of ik nog van deze mannen tegenkom.

MOOI CONCERT

Na de tijd nog even mijn broer Henk uit Hasselt thuisgebracht. Met een afzakkertje in café de Compagnie. Mooi op tijd weer thuis. Dus niet. Waarom gaat de tijd 's nachts toch altijd sneller.

Donderdag oei al weer om 6 uur op.

Vandaag heb gedaan wat veel mannen doen uit het werk. Ik heb lekker een uurtje op de bank gelegen voor het eten. Heerlijk.

Snel wat eten onder de stort en op naar de Karre.

Jongens wat gezellig weer. Een mooie film van Jeroen en Marije. De foto's door Freddy op de achtergrond. Alex en de mannen voor wat sfeermuziek. Henk, René en Martijn praten de avond aan elkaar. En Frank en Martijn hebben hun huiswerk gedaan, zodat er toch nog een tjoptjopperblues ten gehore wordt gebracht. Bikkels.

Na een paar biertjes toch maar naar huis. Want die wekker hè die weet maar van geen ophouden. Pas na vieren weer thuis.

De honden uitlaten en gauw naar bed.

Vrijdag. Ik heb mezelf beloofd dat ik mag uitslapen voor ik aan het werk ga.
Om 08.00 uur zowaar weer wakker. Kop onder de kraan en toch maar weer naar het werk. Om half 10 weer achter het bureau. Vier uurtjes slaap is genoeg, de dag vliegt om en voor het weet is het al weer tijd om weekend te vieren. 2 collega's (normaal zijn we met z'n drieën) zijn ziek dus het is lekker druk. Om 15.00 uur wordt er op het werk altijd een borreltje gedronken, maar vandaag sla ik over.

Eerst weer opdrogen.

Uit het werk naar de kapper om daar even een dutje te doen. Lekker joh als er lekker aan je haar wordt gefriemeld.
Thuis even gespeeld met de honden en door naar De Doppe.
Henk moet de auto nog ophalen uit Tuk. Samen met Ellen rijdt hij snel op en neer. Het is vandaag druk in het café en ik blijf tot in de kleine uurtjes aan het werk.

Zaterdag. UITSLAPEN!!!!! Lekker tot in de middag geslapen. Heerlijk.

Als Henk naar de Doppe is bedenk ik dat ik vandaag het dagverslag wel even wil schrijven. Bij deze.

Kan ik gelijk van de gelegenheid gebruik maken om iedereen even te vragen hoeveeel geld ze nog van mij krijgen. Van Aad heb ik al een waslijstje. Hans krijgt nog geld van mij. Henk krijgt nog geld voor de EHBO kist. En zelf heb ik 3 keer wat met mijn creditcard betaald. Dus jongens heb je nog geld tegoed van mij laat het even weten. Dit mag via de mail maar je mag de bonnen (als je die hebt) ook opsturen. Wie geeft dit door aan Eelco en Robert (geen internetadres bij mij bekend).

Dan heb ik de volgende vergadering de tussenstand voor jullie.

Zo nu gauw onder de stort, rokje aan, haar in de kuif, lekker luchtje op en aan het werk.

Vandaag hebben we oude lullendag in het café. De gemiddelde leeftijd is dan 30 jaar, en wel gezellig. Tot een uur of tien vanavond en dan ben ik lekker vrij.

xxx

Xie-je Anke

 

 


Wie, wat, waar  |  Informatie  |  ©2018 Solexclub 'De TjopTjoppers'